З нагоди 25-ої річниці створення Збройних Сил України.

17.12.2016 15:54

6 грудня весь український народ відзначає 25 річницю створення Збройних Сил України. Цю дату урочисто відзначили і  в СЗШ №20. Учні 11 класу ознайомили школярів з історією утворення української армії: від запорізьких козаків до сьогодення, коли воїни АТО сміливо відстоюють ціліснвіть і незалежність України.  Прозвучали поетичні рядки, які прославляють подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежну відданість і любов до рідної землі, мужність і героїзм. Учні підготували вірші, які прославляють подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежну відданість і любов до рідної землі, мужність і героїзм.

Гостем цього урочистого заходу став курсант 3 курсу Національної Академії Сухопутних Військ Талпа  Іван Анатолійович. Схвильовано слухали учні розповідь курсанта про суворі будні воїнів АТО, про відвагу, мужність та їх велике прагнення до перемоги над зухвалим ворогом.

Талпа Іван подякував учням за підтримку, за малюнки і листи, які надсилали наші учні в зону АТО, адже ці листи підтримують і зігрівають бійців у тяжкі хвилини. Кожна вісточка з дому для бійця є дуже важливою і необхідною.

Учні школи подякували Талпі І.А.за доблесне виконання військового обов’язку та привітали зі святом. Усі учасники свята усвідомили, що українська армія формується у жорстких умовах російської агресії, неймовірними зусиллями військових і за активної народної підтримкию, і стає не тільки боєздатною, а й найавторитетнішою у суспільстві. І перемога буде за нами !