Семінар бібліотекарів загальноосвітніх шкіл Шевченківського району.

11.12.2015 17:49

Людина – це підсумок прочитаного, і якщо вона в дитинстві не зустрінеться з доброю книгою, у майбутньому вона не стане особистістю.

                                                                                           М. Слабошпицький

09.12.2015 р. у середній загальноосвітній школі № 20 м. Львова відбувся семінар бібліотекарів загальноосвітніх шкіл Шевченківського району на тему:  «Бібліотека як центр етичного виховання»

Семінар  розпочала директор школи Сяркевич Н.А. презентацією, у якій висвітлено досвід виховної роботи в  школі.

У презентації, яку підготувалал бібліотекар школи Вонсович В. М., учасники семінару мали змогу ознайомитися з напрямками та формами роботи шкільної бібліотеки.

Під час семінару був проведений інформаційний колаж «Етикет: як двічі два» провідним бібліотекарем філії бібліотеки №27 Валько І.А.

Цікавою була літературна імпреза «Весела історія про чай». ЇЇ презентували учні 4 класу під керівництвом учителя початкових класів Казидуб С.Л.та вчителя музики Фабіровської Н.Є.

Інформаційно-пошуковий проект «Похід в історію чаю», який підготували учні 7-го класу  під керівництвом бібліотекаря школи Вонсович В.М., збагатив учасників семінару цікавою інформацією про історію походження чаю, культурою споживання у країнах світу, з його цілющими властивостями.  

Вчитель трудового навчання Винник О.Б. разом з учнями 6-го класу провели етикет-студію «Ніхто не робиться майстром, не тренуючись в майстерності».

Вчитель зарубіжної  літератури Сізова Н.Б. ознайомила  шкільних бібліотекарів з методикою створення буктрейлера як різновиду мистецтва. Представила свій буктрейлер учениця 11 класу Олеськевич С. «451° по Фаренгейту».